Bedrijfsprofiel

Metaal en Elektronika Recycling

Metaal en Elektronika Recycling.

De Dukdalf Exploitatiemaatschappij B.V. (De Dukdalf) is gespecialiseerd op het gebied van ontmantelen, demonteren, scheiden en afvoeren van machines, metaal, telecomapparatuur en elektronicamateriaal. Wij zijn ISO gecertificeerd en één van de grootste metaal en elektronica recyclers van Nederland.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor het veilig stellen van de veiligheids-, gezondheids-, kwaliteits- en milieuaspecten binnen onze organisatie. Om uitdrukking te geven aan deze verantwoordelijkheid is de VGM (veiligheid, gezondheid, milieu) Checklist aannemers alsmede het SCA Procescertificaat Asbestverwijdering op basis van SC-530 (feb. 2012) als basis gekozen voor het ingevoerde veiligheidssysteem en ISO 9001:2008 voor het ingevoerde kwaliteitssysteem alsmede ISO 14001:2004 voor het milieumanagementsysteem.

Certificering

Download en bekijk onze certificatenU kunt hieronder de certificaten downloaden door te klikken op de download-link. De certificaten zijn te bekijken met Adobe Reader.

Certificaten

Veiligheidseisen en Services

  • 1Milieudocumenten en RapportageEffectief milieubeleid is gebaat bij goede voorlichting. Het Verdrag van Aarhus verplicht Europese gemeenten om milieudocumenten op een logische en begrijpelijke wijze openbaar te maken. Wij kunnen voor u de benodigde rapportage en milieudocumenten verzorgen.
  • 2ISO gecertificeerdWij zijn in het bezit van ISO 14001:2004 kwaliteitsmanagementsysteem. Binnen de Dukdalf was men al gewend aan de ISO systematiek aangezien er al volgens ISO 9001:2008 en VCA* gewerkt werd. De certificaten zijn door de certificerende instelling TUV uitgegeven.
  • 3VCA opgeleid personeelOnze medewerkers zijn in het bezit van het diploma Basisveiligheid VCA. De operationeel leidinggevenden hebben tevens het VCA diploma Veiligheid voor operationeel leidinggevenden (VCA).
  • 4MilieumanagementsysteemWij zijn actief met het continue verbeteren van onze milieuprestatie. Een kopie van onze beleidsverklaring alsmede milieuaspecten ed. worden op eerste aanvraag beschikbaar gesteld.

Productoverzicht

Elektronica recyclers

Wij zijn gespecialiseerd in het ontmantelen, demonteren, scheiden en afvoeren van machines, metaal, telecomapparatuur en elektronicamateriaal. Wij zijn ISO gecertificeerd en één van de grootste metaal en elektronica recyclers van Nederland.

[ Bekijk producten ]